April och nästan vår

Som vanligt kan jag bara konstatera att tiden har sprungit iväg med en himla fart igen! Thailand var lika varmt och uppskattat som vanligt under de tre veckor som vi var där i januari. Nya resor än bokade under året, vi ska till Barcelona och Kreta. Solen har ju en förmåga att hålla sig borta under stora delar av den svenska sommaren i alla fall och för att öka chanserna till just sol så har vi bokat dessa resor.

Till min stora lycka har jag fått träffa även mitt yngsta barnbarn Leo en hel del i vår och det är fantastiskt roligt att se honom utvecklas. Alice har blivit en stor tjej nu och hon håller låda oavbrutet när hon hälsar på.

På mitt kära FIA rullar det på och vi möts ständigt av nya utmaningar. Det är kul på jobbet varje dag! Jag och Annica är ett bra team och våra deltagare får stöd på sin väg ut i arbetslivet.

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.