Sommar

Så har denna sommaren snart passerat. Vädret kunde varit bättre totalt sett, men vi fick ju några dagars sol och värme i alla fall. Inte under vår semester, men ändå. Man får vara glad för det lilla. Som jag skrivit om tidigare så är det nästan alltid något med hälsan och kroppen som stökar. Denna sommar har jag slagit rekord i antal hostattacker! Hostat så mycket att t.o.m. ett revben gick av! Den känslan vill jag helst glömma och jag hoppas verkligen att det går över snart.

MC-turerna har inte varit så många som vi hade önskat beroende på väder och revben, men vi kom en sväng till Öland och lite annat runt omkring.

Desto mer musik har det blivit, Sweden Rock, Åmåls Bluesfest, Väsby Rock, AC-DC, Pugh, Status Quo och bland det bättre var faktiskt Rebel Road på sommarfesten!

Roliga kontraster, på AC-DC var vi 55 000 personer och på Pugh var vi 160!

Nu har jag varit igång på jobbet i ett par veckor och det rullar på mot en osäker framtid. Som vanligt vet vi inte vad som händer efter årsskiftet, men det är bara att vänta och se. Det brukar ju ordna sig.

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.