Vart tar tiden vägen?

Det verkar stämma att tiden går fortare ju äldre man blir! Den 15 maj var det sju(!) år sedan jag började på Hso. Mitt jobb som coach på FIA är tryggat året ut i alla fall och till hösten får vi besked om nya tag! Jag och min nya kollega Annica hoppas ju på ett fortsatt samarbete såklart! Malin kommer inte att vara kvar i FIA utan går vidare till annat.

Min ateljé har jag tyvärr inte varit nere i på ett bra tag. Har en massa tavlor i huvudet och nya färger och dukar är inköpta. Det är bara att gå ner och måla som min kära sambo säger! Det hade nog varit lättare om jag hade haft en utställning inplanerad, lite tidspress är aldrig fel!

Barnbarnen växer så det knakar! Alice är tre år och fyra månader och Leo är drygt tio månader redan. Det är en härlig tid när de är små och man har tid med dem. Alice sover över hos oss lite då och då och det är lika mysigt varje gång. Hon ber mig att läsa saga och sen gå ut ur rummet och stänga dörren för då ska hon sova!

Ibland, men bara ibland känns det att jag också blivit äldre. Var på MR halsrygg igår. Nacken har ju besvärat mig alldeles för länge nu så ortopeden tyckte att vi måste reda ut var besvären kommer ifrån. Alltid har man ont någonstans verkar det som!

Det har ju varit en kall och blöt vår hittills och idag har vi den 21 maj och har vi tur kan vi nå en temperatur av 14 grader idag. Vi har haft max 11 grader i flera veckor och Mc-turerna har varit därefter till antalet. För få! Nu hoppas åtminstone jag på en fantastisk sommar, både upplevelsemässigt och vädermässigt.

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.